Complete Golfer Programma 2015-2016

Binnenkort start een uniek golfprogramma, mentaal gecombineerd met techniek!
Informatiebijeenkomst op woensdag 17 juni om 20:00 uur op golfbaan Kralingen
Meld je aan via het contactformulier!

Complete Golfer Programma 2015-2016Het Complete Golfer Programma is ontwikkeld voor ambitieuze golfers van elk niveau. Ook als gemotiveerde speler komt het er soms niet van om regelmatig en gestructureerd te trainen. In dit programma werk je een jaar lang onder begeleiding aan mentale, technische en tactische aspecten.

“In de zomerperiode krijg ik veel golfers op de mat die op zoek zijn naar een quick fix, omdat ze de week erop goed willen spelen.” aldus PGA Professional Mariëtte de Groot.

“Eind 2012 waren Mariëtte en ik in gesprek waren over het verzorgen van enkele gezamenlijke workshops. Toen ontstond het idee om een compleet jaarprogramma op te zetten met een duidelijke seizoensopbouw.” zegt SPORTPSYCHOLOOG VSPN® Mitchel Kevenaar.

Het eerste jaar zijn er 3 groepen gestart van 8 deelnemers van Hcp. 54 tot single handicap. Ook het jaar erop is weer een aantal groepen gestart, waarvan een groot aantal deelnemers aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt.

Op basis van de eerste ervaringen is het programma geoptimaliseerd. Door de online training “Golf: Mentale routine” te gebruiken kan in de bijeenkomsten meer aandacht worden besteed aan mentale oefeningen in de praktijk.

In september en oktober staat het analyseren van het spel en het stellen van doelen centraal. De instructiesessies vinden plaats van oktober tot en met april. In de zomermaanden gaat het om het in praktijk brengen van het geleerde, ondersteund door spelopdrachten.

Het basisprogramma bestaat uit 2 individuele intakes, 14 groepstrainingen en 3 x spelen. Dit kan uitgebreid worden met individuele sessies, zowel technisch als mentaal. De prijs van dit unieke combinatiepakket is € 750,-

De voorbereidingen voor de editie 2015 – 2016 worden getroffen. Ben je nieuwsgierig en heb je de ambitie om je golfspel structureel te verbeteren, kom dan woensdag 17 juni naar de informatiebijeenkomst, 20:00 uur op golfbaan Kralingen. Meld je aan via het contactformulier!


Mitchel Kevenaar Sportpsycholoog © 2021  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by WordPress

Partners: Dutch Golf Performance Institute Grünberg Golf Academy Mariëtte de Groot PGA professional Mental Training & Coaching Centre Olympisch Netwerk Rotterdam Prestum.nl | Mentale training in sport Vereniging voor SportPsychologie in Nederland