Diensten

In mijn dienstverlening ga ik het liefst de samenwerking aan voor een langere periode. Ieder individu is anders en elk traject is maatwerk. Om duidelijkheid te bieden heb ik mijn aanbod opgedeeld in drie stappen.

1. Kennismakingsgesprek
In dit eerste gesprek staan we stil bij de aanleiding om contact op te nemen en vertel ik meer over mijzelf, mijn werkwijze en de mogelijkheden. Na enkele dagen bedenktijd hoor ik graag of we samen de volgende stap gaan maken.

€ 25

2. Instappakket
Om mijn dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op jouw eigenschappen en doelen beginnen we met het instappakket. Op basis van drie gesprekken en met behulp van diverse (sport)psychologische vragenlijsten stel ik een persoonlijk profiel op. Indien gewenst worden ook de coach en/of andere betrokkenen geraadpleegd. Samen maken we een sportpsychologische analyse die bestaat uit een persoonlijk profiel, doelstellingen en een plan van aanpak.

€ 395

3. Mentale training en begeleiding
Vervolgens start de mentale training en begeleiding. Het is een optie om per uur te betalen (standaardtarief € 98,-), maar op basis van de sportpsychologische analyse doe ik ook een aantrekkelijk voorstel. Afgestemd op de uren uit het plan van aanpak en de periode dat we aan de slag gaan spreken we een vast maandtarief af. Dit geeft de ruimte om de begeleiding af te stemmen op de seizoensopbouw en houdt de kosten overzichtelijk. Aan het eind van ieder traject wordt een evaluatieafspraak opgenomen.

€ 98 per uur / persoonlijk maandtarief

Online mentale training & begeleiding
Mijn training “Golf: Mentale routine” is beschikbaar via de webshop. De training bestaat uit 9 onderdelen, 15 instructievideo’s en meer dan 20 praktische opdrachten en oefeningen die zelfstandig doorlopen kunnen worden. Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Doe de gratis demo!

€ 89,95

Lezingen & workshops
Een lezing, een workshop of een serie van workshops op het gebied van sportpsychologie behoren ook tot de mogelijkheden. U kunt denken aan een algemene introductie in de sportpsychologie, het kennismaken met en oefenen van een bepaalde mentale vaardigheid of informatie voor specifieke doelgroepen zoals ouders en coaches. Een basis workshop duurt 1,5 uur en is al mogelijk vanaf € 300. Neem gerust contact op via de contactpagina voor een vrijblijvend voorstel.

Ga naar: Webshop | Contact

Mitchel Kevenaar Sportpsycholoog © 2022  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by WordPress

Partners: Dutch Golf Performance Institute Grünberg Golf Academy Mariëtte de Groot PGA professional Mental Training & Coaching Centre Olympisch Netwerk Rotterdam Prestum.nl | Mentale training in sport Vereniging voor SportPsychologie in Nederland