Mentale technieken van tourpro’s nú voor alle golfers

Golf: Mentale routineOnline training “Golf: Mentale routine”

Topgolfers bereiden elke slag op een vaste manier voor. Zodat ze rustig, geconcentreerd en vol overtuiging boven de bal staan. Met de online training “Golf: Mentale routine” ligt het ontwikkelen van een eigen routine ook voor jou binnen handbereik.

In de winter wordt door veel golfers voornamelijk aan de techniek geschaafd. Met het seizoen in aantocht is het nu ook een goede periode om te werken aan je mentale vaardigheden.

Door het volgen van een online mentale training kun je achter je computer, of met de tablet op de bank, aan de slag wanneer het jou uitkomt. Aan de hand van instructievideo’s, uitleg, vragenlijsten en opdrachten doorloop je negen onderdelen. Naast één uur per week online, vraagt de training om minimaal één keer per week opdrachten te doen tijdens het trainen of op de baan. Zo stel je in drie maanden je eigen routine samen.

Via www.prestum.nl kun je een de training aankopen of een gratis demo aanvragen. Je kunt zelfstandig aan de slag met de training. Indien gewenst is het mogelijk om je eigen golfpro uit te nodigen om mee te kijken. Via een aanvullend pakket kun je ook feedback vragen aan mij.

Ter gelegenheid van de lancering van “Golf: Mentale routine” is de training in de maand februari met € 10,- korting verkrijgbaar voor € 79,95. Wanneer je gebruik maakt van deze actie maak je kans om, samen met mij en een andere winnaar, 18 holes te spelen op Golfclub Broekpolder. Onderweg is er ruime gelegenheid voor mentale instructie en vragen.

Door het aanbieden van mentale training via internet zijn de mentale technieken van topgolfers nu ook voor jou bereikbaar. Schaf vandaag nog de online training “Golf: Mentale routine” aan en treed in de voetsporen van de tourpro’s!


Mitchel Kevenaar Sportpsycholoog © 2021  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by WordPress

Partners: Dutch Golf Performance Institute Grünberg Golf Academy Mariëtte de Groot PGA professional Mental Training & Coaching Centre Olympisch Netwerk Rotterdam Prestum.nl | Mentale training in sport Vereniging voor SportPsychologie in Nederland