MKS sluit zich aan bij het MTCC

Mitchel Kevenaar Sportpsycholoog sluit zich aan bij het Mental Training & Coaching Centre (MTCC). Na een half jaar als zelfstandig sportpsycholoog te hebben gewerkt, heb ik de kans gekregen om mij aan te sluiten bij het MTCC van Hardy Menkehorst.

Sinds 1986 verzorgt het MTCC mentale training en coaching voor sporters en coaches. Het MTCC levert sportpsychologische dienstverlening voor het verbeteren van sportieve prestaties en het welzijn van de sporter.

Het MTCC werkt met vijf sportpsychologen door heel Nederland. Er zijn vaste locaties in Groningen (hoofdkantoor), Heerenveen, Sneek, Enschede, Zwolle, Utrecht, Den Bosch, Amsterdam en Den Haag. Mij is gevraagd om het MTCC vanuit Rotterdam te vertegenwoordigen. Alle sportpsychologen van het MTCC zijn gespecialiseerd in bepaalde takken van sport, en kunnen daarnaast met alle sporten werken.

Met deze stap kan ik mij verder ontwikkelen als sportpsycholoog door gebruik te maken van de kennis en ervaring die aanwezig is in de organisatie. Daarbij biedt het samenwerken met collega’s die een andere achtergrond en specialisatie hebben een mooie verdieping in het werk. De sporters die ik begeleid profiteren mee van de extra mogelijkheden die dit geeft.

De diensten en de tarieven die op deze website stonden aangeboden zijn inmiddels vervallen en voor meer informatie kan ik geïnteresseerden verwijzen naar:

Mental Training & Coaching Centre


Mitchel Kevenaar Sportpsycholoog © 2021  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by WordPress

Partners: Dutch Golf Performance Institute Grünberg Golf Academy Mariëtte de Groot PGA professional Mental Training & Coaching Centre Olympisch Netwerk Rotterdam Prestum.nl | Mentale training in sport Vereniging voor SportPsychologie in Nederland