Over Mitchel

Mitchel KevenaarOp mijn 10e kwam ik in aanraking met de golfsport en al snel was ik er helemaal weg van. Van mijn 13e tot mijn 16e maakte ik deel uit van de Nederlandse Selectie en mijn mooiste prestaties tot op heden zijn dat ik driemaal het kampioenschap van Rotterdam heb gewonnen (2001, 2004 en 2009).

Mijn golfprofessional wees mij eens op een boek van de Amerikaanse sportpsycholoog Bob Rotella. Ik herkende veel van de mentale aspecten die hij beschreef. Zo is mijn interesse in de sportpsychologie begonnen.

In 2006 studeerde ik af aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam als Arbeid en Organisatiepsycholoog. In 2007 behaalde ik de basisaantekening sportpsychologie om vervolgens gelijk in te stromen in de eerste lichting van de Postacademische Opleiding tot Praktijksportpsycholoog. Deze opleiding rondde ik met succes af en sinds januari 2010 ben ik werkzaam als geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN ®.

Ik heb in diverse sporten ervaring opgedaan zoals atletiek, darten, hockey, poolbiljart, roeien, squash, tafeltennis, tennis, voetbal, volleybal, zwemmen en natuurlijk golf. Ik vind het leuk om werkzaam te zijn in verschillende takken van sport. Tegelijkertijd is het mijn ambitie, om mij (verder) te specialiseren tot een vooraanstaand expert in de sportpsychologische begeleiding van golfers.

Ga naar: Werkwijze

Sportpsycholoog VSPN® Psycholoog NIP Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie

Mitchel Kevenaar Sportpsycholoog © 2022  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by WordPress

Partners: Dutch Golf Performance Institute Grünberg Golf Academy Mariëtte de Groot PGA professional Mental Training & Coaching Centre Olympisch Netwerk Rotterdam Prestum.nl | Mentale training in sport Vereniging voor SportPsychologie in Nederland