Website online

DiplomaWelkom op www.mitchelkevenaar.nl.  Op 29 januari 2010 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien ben ik geaccrediteerd als praktijksportpsycholoog VSPN ®.

Met mijn website heb ik twee doelen voor ogen. Het eerste is om het een bron te laten worden van informatie over mentale facetten in de sport. Om dat te bereiken zal ik artikelen plaatsen over de inzichten die ik opdoe in mijn werk als sportpsycholoog, zowel uit de boeken als in de praktijk. Aan de rechterkant van de pagina zal een database ontstaan die zich met de tijd langzaam zal vullen. Daarnaast is via het menu aan de bovenkant van de pagina ook informatie te vinden over mij en mijn diensten als sportpsycholoog.

Ik kan er geen genoeg van krijgen om te praten over sport en de mentale factoren die daarin een rol spelen. Aarzel dus niet om contact op te nemen in geval van vragen of opmerkingen!


Mitchel Kevenaar Sportpsycholoog © 2021  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by WordPress

Partners: Dutch Golf Performance Institute Grünberg Golf Academy Mariëtte de Groot PGA professional Mental Training & Coaching Centre Olympisch Netwerk Rotterdam Prestum.nl | Mentale training in sport Vereniging voor SportPsychologie in Nederland